Om mig

Hej! Roligt att du har hittat min hemsida, du  är varmt välkommen!

Jag heter Marita Ryttersson. Min unga del av livet växte jag upp i Kortedala i Gbg. Hittade sedan den stora kärleken och flyttade till Stora Höga, där vi fick 2 barn. Idag har familjen utökats med 4 underbara barnbarn. Härligt med de små, håller oss verkligen igång!

Jag har alltid varit intresserad av zonterapi. En vän till mig sa: du har ju alltid hållit på med zonterapi, då jag anmälde mig till till en helgkurs i Stockholm. Hon hade helt rätt, jag har alltid läst på och själv behandlat mig med zonterapi. Under denna inspirerande helg i Stockholm, var det självklart för mig, att jobba med zonterapi.

Jag anmälde mig till yrkesutbildningen via Axelsson I Stockholm. Detta var en spännande tid. Detta var nu för 12 år sedan. Jag har också gått en kurs i öronakupunktur i Helsingborg med Kajsa Landgren samt en Reikikurs i Karlstad 2019 med Anna-Lena Vikström.

Nu börjar en ny tid i mitt liv och jag har tagit tjänstledigt från mitt andra jobb, för att kunna ägna mig mer åt zonterapi. Vi kommer att flytta från Stora Höga till Skärhamn-Tjörn till våren. I dagsläget har jag mina behandlingar på en frisörsalong i Stenungsund. Tanken är att jag skall utöka, genom att även ta emot kunder i Skärhamn.